Våre tjenester

Tjenester 1

Takarbeid

Bergen får inntil 3000 mm nedbør, hvert år.

Det betyr at hver eneste kvadratmeter av taket ditt må tåle opptil 3000 liter vann hvert år. Tre tusen liter i året. Slike nedbørsmengder krever sitt tak, og vi tar gjerne en sjekk på det du har i dag og bytter det med et tak som faktisk vil tåle det været vi har her på Vestlandet.

Vær heller litt i forkant og få sjekket taket før det er for sent, en lekkasje sørger for at tusenlappene forsvinner raskere enn du kan fatte. Et tak som byttes på grunn av slitasje før lekkasjen oppstår vil koste deg en brøkdel av dette.

Tjenester 2

Utskifting av vindu/dør

Punktert vindu, dør som trekker?

Gamle vinduer som isolerer dårlig? Det fikser vi. Vi demonterer og fjerner de gamle vinduene dine, og setter inn nye vinduer som isolerer etter dagens krav og standard. Vi bruker/monterer bare vinduer og dører fra kvalitets leverandører.

Tjenester 3

Totalentreprise

Er du ute etter en “full pakke”?

Er det behov for elektriker, murer eller andre fag ved ditt prosjekt, ordner vi alt. Vi har kvalitets samarbeidspartnere i alle fag. DU forholder deg kun til OSS

Tjenester 4

Nybygg

Vi utfører det meste innen nybygg i privat regi.

Går du med planer om å bygge drømmeboligen, er det bare å ta kontakt med oss.  Vi kan levere totalentreprise og har kvalitets samarbeidspartnere i alle fag.

Tjenester 5

Tilbygg

Stadig flere velger tilbygg eller påbygg.

Det er stadig flere som velger å føre opp et tilbygg eller bygge et påbygg i stedet for å kjøpe nytt hus. Enten du har ferdige tegninger eller trenger tegnehjelp er det bare å kontakte oss. Vi kan levere del eller totalentreprise på ditt prosjekt.  

Tjenester 6

Rehabilitering

Behøver boligen rehabilitering eller etterisolering?

Skapelig Bygg kan bistå deg i hele prosessen om det er full rehabilitering eller enkel oppussing. Spesielt for huseiere med eldre boliger kan det være mange penger å spare på rehabilitering og etterisolering. Lavere strømregninger og økt standard er gode argumenter for å ikke vente med rehabilitering av din bolig.